top of page

Bušenje helixa
( spoljnog dela ušne školjke)

Dobrodošli na našu stranicu posvećenu bušenju heliksa! Ako ste spremni da dodate dašak stila i individualnosti svom izgledu, bušenje heliksa je savršen način da to postignete. Naša stručna ekipa je tu da vam pruži ne samo izvanredno iskustvo bušenja, već i brigu o vašem udobnosti i sigurnosti tokom celog procesa.

Zašto izabrati nas za bušenje heliksa:

1. Ekspertiza i iskustvo: Naš tim se sastoji od iskusnih profesionalaca sa posebnim fokusom na bušenje heliksa. Razumemo anatomske karakteristike i potrebne tehnike kako bismo vam pružili bezbedan i estetski privlačan rezultat.

2.Individualan pristup: Svakom klijentu pristupamo sa pažnjom i razumevanjem. Želimo čuti vaše želje i ideje kako bismo vam pružili personalizovanu uslugu i odabir nakita koji će se savršeno uklopiti u vaš stil.

3.Higijena i sigurnost: Vaša sigurnost je naša prioritetna briga. Sprovodimo stroge higijenske protokole i koristimo sterilne instrumente kako bismo obezbedili bezbedan i čist proces bušenja.

4. Briga o naknadnoj nezi: Dobijate sveobuhvatne savete za negu kako biste osigurali brzo zarastanje i sprečili komplikacije nakon bušenja heliksa.

Zakazivanje vašeg termina je brzo i jednostavno. Možete nas kontaktirati putem telefona

011/3542-524   ili   063/3747-76

bottom of page