top of page

PRSTENJE

ZLATNO PRSTENJE

Svaki naši zlatni prsten je izrađen od četrnaestokaratnog zlata, kako bi se osigurao kvalitet koji će trajati godinama. Svaki prsten je dizajniran sa fokusom na kreiranje modela sa simbolikom. Naš nakit je vaša priča. Ako tražite jedinstvene ideje za poklone, ovi prstenovi će sigurno izmamiti osmeh vašim voljenima.

VAŠ STIL

Tanko prstenje ili maksimalistički? Slažete li prstenje ili se ističete jednim? Gde god da se nalazite na skali slaganja prstenova, imamo nove komade nakita za svaki dan. Od razigranih prstenova za slaganje koji dodaju boju i intrigantnost svakom outfitu, do upečatljivih koji svetlucaju dok se krećete, postoji nešto za svakoga u našem izboru finih i polufinih stilova prstenova.

PRISTUPAČAN LUKSUZ

Ne morate da potrošite bogatstvo da biste posedovali prelep zlatni prsten.Nudimo vam širok izbor prstenja od 10000 dinara, čineći luksuz dostupnim svima. Naši prstenovi od 14k zlata su izrađeni od najkvalitetnijih materijala, osiguravajući trajnu lepotu i vrednost.

Zlatne burme.jpg
VERENICKI PRSTEN U OBLIKU CVETA
VERENICKI PRSTEN U OBLIKU CVETA ŽB
ZLATNI PRSTEN PERECA B

ČESTA PITANJA

1. Šta znači 585 prsten ?

585 je oznaka za leguru zlata odnosno 14k zlato. To značni da se u komadu nakita označenim sa 585 nalazi 58,5% čistog zlata, ostalih 41.5% su legure srebra,cinka,bakra,.. koje daju zlatu tvrdoću, boju i druge osobine

2. Da li prstenje sa cirkonima gubi cirkone ?

Svaki naš prsten sa cirkonima je pre puštanja u prodaju proveren i testiran, što se tiče ispadanja cirkona najčešće dolazi usled fizičkih oštećenja kao i postepenog kačenja i razvaljivanja krapni odnosno držača koji drže cirkon u mestu.

3. Tanki prsten ili burma prsten

Što se tiče tankog prstenja ono je vrlo čest odabir kada volite nešto diskretno jednostavno bez preterano puno ukrasa. Kod prstena koji liče na burmu najčešće ima vrlo malo ili uopšte nema ukrasa, modeli su niski što znači da prate oblik prsta i nemaju izbačene elemente

bottom of page