top of page

Bezbolno bušenje

Naš stručni tim posebno je obučen za rad s bebama i malom decom kako bi obezbedio potpuno bezbolno iskustvo. Koristimo najsavremeniju tehnologiju Studexov "System 75" koji minimalizuje nelagodnost i stvara prijatno iskustvo za vaše najmlađe.

skala bola

Uzrast

Svesni smo važnosti pravilne higijene ušiju od najranijeg uzrasta. Zato smo razvili posebne tehnike i instrumente koji omogućavaju sigurno bušenje ušiju već od 2. meseca života. Bitno je da beba ima formiranu resicu (da je donji deo uveta razvijen i fizički ima prostora za minđušu)

Istovremeno bušenje

Kako bi postupak bio što brži i efikasniji, kod dece starije od treće godine vršimo bušenje oba uva istovremeno. To znači manje stresa za dete i brže završavanje celog procesa.

 

Najbitnije je da vaše dete pripremite za taj proces. Naše preporuke su da sa njima razgovarate i izbegavate reči kao što su: bušenje, bol, igla, inekcija,... kako deca ne bi stekla strah od nepoznatog.

busenje usiju deci.png
iskustvo.jpg

Stručnost

Stručni i ljubazni tim: Naš tim čine stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u radu s decom. Posvećeni smo pružanju usluge, prilagođene potrebama najmlađih. Preko 20 godina iskustva u bušenju ušiju deci i odraslima

BUŠENJE UŠIJU DECI I BEBAMA

Održavanje posle bušenja

-Minđuše se nose mesec dana

-Svaki dan se minđuše vrte u krug tako što ćete prednji deo minđuše uhvatiti prstima i okrenuti u krug.

- 3-4 puta nedeljno čistite hidrogenom, alkoholom ili oktaniseptom tako što ćete čistiti zadnju stranu gde je šrafić (leptirić)

-Minđuše su od hirurškog čelika i ne izazivaju alergije i upale. Ukoliko se dete povredi (zakači minđušom) ili dira prljavim rukama može se desiti infekcija. U tom slučaju koristiti Hidrociklin mast koja delije kao antibiotik, tako što ćete minđušu izvaditi iz uveta i iglicu (šipkicu) koja prolazi kroz uvo premazati hidrociklinom i vratiti u uvo odma.

oktanisept.jpg

CENA
4000 RSD

U cenu bušenja su uračunate i minđuše

ZAKAZIVANJE

Pre dolaska na bušenje bilo bi dobro da proverite dostupnost termina za bušenje. 

KONTAKTIRAJTE NAS

Ščerbinova 6 (Kod škole Josif Pančić)

Banovo brdo - Čukarica

11030 Beograd

011-3542-524

063-374-776

Hvala što ste nas kontaktirali !

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page