top of page

IZRADA NAKITA

Izradom nakita se bavimo od 1994 godine, kao materijal za izradu nakita koristimo zlato, srebro, cirkone, polu drago i drago kamenje.

Ukoliko imate sliku ili ideju modela možete nam poslati na mail adresu, viber, ili društvene mreže.

Imamo mogućnost izrade velikog broja modela.

izrada prstena

IZRADA PRSTENJA

Izrada prstena po zelji je naša specijalnost. Pošaljite nam sliku modela koji bi ste želeli da odradimo ili donesite model u radnju.

  • Besplatna konsultacija pre izrade

  • Puna usluga tokom procesa izrade

  • Fleksibilnost izrade (boja zlata, veličina, boja kamena)

Cena može varirati i zavisi od ukupne složenosti izrade modela, količine utrošenog materijala kao i dragog i poludragog kamenja.

Sam proces proizvodnje je vrlo složen. Prvo izrađujemo model po slici ili uzorku koji ste nam doneli. Preciznost izrade modela zavisi od slike ili uzorka. Najbolje je da je slika iz više uglova kako bi preciznost i detalji bili 100% identični.

Kada nam donesete uzorak (model) po kome bi trebalo da izradimo prsten detalji se jasno vide i vaš komad nakita izgleda identično kao model.

Cena izrade modela je 11.700 RSD

Nakon izrade modela, vaš nakit ćemo napraviti u srebru kako bi potvrdili da je to ono što želite. Nakon toga postupak možemo ponoviti sa zlatnim nakitom.

Proces izrade je vrlo složen i dugačak tako da planirate na vreme. Rok za izradu ovako delikatnik modela je 30-60 dana.

IZRADA SREBRNOG NAKITA

izrada nakita po zelji, pravljenje nakita

Rucna izrada srebrnog nakita je takođe moguća. Za one koji žele poseban, personalizovan, unikatan poklon a ograničenog su budžeta, i za njih imamo rešenje.

Bitno je imati na umu da je srebro kao materijal mekan i da neki komadi nakita ne bi bili praktični za svakodnevno nošenje.

izrada srebrnog nakita.jpg

PRERADA NAKITA

Ako imate komad nakita koji više ne želite da nosite ili vam se ne sviđa, posetite nas i dozovlite da vam damu ideje, sugestije i priredimo vaš nakit u nešto drugalije, savremenije, modernije.

Takođe ukoliko niste sigurni šta bi ste uradili sa vašim starim komadom možete nas posetiti i mi ćemo Vas posavetovati šta bi bilo najpraktičnije i najbolje rešenje.

bottom of page