top of page

GRAVIRANJE NAKITA

UZMITE TRENUTAK I UČINITE GA POSEBNIM !

 Najličniji dodir koji možete dodati bilo kom poklonu je personalizovanje vlastitim rečima. Bilo da je to zlato, srebro, platina ili čelik, možemo personalizovati sve vaše poklone.

Naši vešti majstori mogu pretvoriti vaš poklon u jedinstvenu uspomenu. Donesite svoj predmet ili pregledajte naš širok asortiman poklon artikala

Graviranje je najbolji način da personalizujete poklon i učinite ga posebnim, uključujući:

Graviranje nakita, graviranje satova, graviranje upaljača

Graviranje burmi

Kada je reč o gravuri nakita u to spadaju graviranje burmi, graviranje plocica i gravura narukvica.

Kada je reč o gravuri burmi sa unutrašnje strane to radimo ručno. Ukoliko želite da dodatno personalizujete burmu dodavanje gravure datuma, imena, slova ili simbola (srca) posetite nas.

Cena gravure burmi je od 1000 din. pa na više.

GRAVURA BURMI
3-IMG_2411.jpg

Graviranje pločica

 Graviranje plocica je lep način da personalizujete poklon. Ispisivanjem datuma, imena, ili nekog ličnog teksta zauvek ostavljate trag na poklonu. Materijali na kojima graviramo su zlato,

srebro i čelik.

Graviranje plocica cena je 500 din. pa na više.

Gravura narukvica

Kao najčešći poklon za decu narukvice sa pločicom često krasi gravura. Ukoliko želite da poklonite narukvicu sa pločicom posetite nas i odaberite iz našeg širokog asortimana. A za one koji već imaju narukvicu a želeli bi da je personalizuju mogu to uraditi u roku od 2-3 radna dana.

Cena gravure narukvica je 500 din. pa na više.

gravura narukvica

Graviranje satova

Graviranje satova je veoma složen proces. Naš savet je da prilikom odabira sata obratite pažnju i na poleđinu sata i da li ima mesta za gravuru. Neki brendovi poput Festine, Fosila,... imaju dosta ukrašene zatvarače na kojima nema prostora za gravuru.

Slika kako izgleda sat gde može da se gravira kako sat gde ne može

 

Gravura na satu se može raditi kružno ili ravno. To zavisi pre svega od prostora na kom treba da se gravira i samog teksta (količine teksta)

Graviranje satova cena: Od 2500 din

Rok za gravuru 2-3 radna dana

graviranj satova.jpg

Graviranje upaljača

Kada je u pitanju graviranje upaljača najbitnije je da upaljač bude sjajan bez ikakvih boja. Dijamntska igla koja gravira može oštetiti i skinuti tu boju.

U ponudi imamo opciju gravure teksta i brojeva

Cena gravure upaljača 500 din pa na više.

zippo.png
bottom of page