top of page

POPRAVKA NAKITA

Proširenje i skraćenje prstena

Kada jedna veličina ne odgovara svima !

Najbolji smo kada je reč o prilagođavanju veličine prstenja. Pravilno određivanje veličine prstena je važna veština za zlatara i znamo da je dobro urađeno kada klijent kaže: " Ne mogu čak ni da vidim gde ste ga regulisali ! ". Kada prilagođavamo prsten za veću ili manju veličinu, brinemo se da, ako su cirkoni ili dijamanti prisutni, zupci budu čvrsti i da kamenčići ostanu na mestu nakon što je posao završen.

skracenje burme
iskustvo.jpg

Stručnost

Naš majstor Ljiljana ima godine iskustva u radionici i veoma je vešta u prilagođavanju veličine prstenja. Potrebna je velika veština da se iseče zadnji deo prstena, dodaje komadić zlata i uklapa sa stilom prstena dok se pazi da zadnji deo prstena ne postane tanji. Smanjivanje prstena može predstavljati još veće poteškoće. Odvajamo vreme da proverimo centralni kamen i bočne kamenčiće; garantujući da će ostati na mestu nakon što prilagodimo prsten.

Smanjivanje prstena cena: Od 2000 din. pa na više

Popravka prstena

Ispao vam je cirkon ili dijamant iz prstena, grebe vas prsten sa unutrašnje strane, iskrivio vam se prsten ili burma, kod nas svaki problem možete rešiti. Sa 30 godina iskustva u radionici postaraćemo se da vaša popravka bude odrađena savršeno kako bi ste idalje mogli nositi svoj omiljeni komad nakita.

izrada prstena
popravka lancica.jpg

Popravka lanca i lančića

Ukoliko imate zlatni lanac ili ženski lančić koji vam je pukao, posetite nas kako bi smo pogledali i izvršili procenu da li se isplati popravljati ili ne. Nekad sama popravka može da bude zahtevna samim tim i da više košta a da nema efekta jer je lančić dosta istanjen, oštećen, nenošljiv,...  Naš tim će vas savetovati najbolje i u dogovoru sa vama ćemo naći najbolje rešenje.

Popravka lancica cena: Od 1500 din. na više 

Više informacija i precizniju cenu možete dobiti na licu mesta u radnji.

Popravka Ogrlica

Popravka ogrlice može i često jeste jedan od najsloženijih tipova popravki. Ogrlice pored toga što su ukrašene i često imaju neki rad. Često su i nepravilne (nisu jednake u svakom delu) Naša ekspertiza nam omogućava da popravka vaše ogrlice prođe ne smetano.

popravka ogrlice.png
popravka burme.png

Popravka zlatnog nakita

Takodje se bavimo popravkom zlatnih minđuša, broševa, narukvica,... Posetite nas i dobićete besplatnu konsultaciju i savet pre same popravke.

 

Popravka zlatnog nakita cena: Od 500 din. pa na više

 

Za više informacija i precizniju cenu nas posetite.

Popravka srebrnog nakita

Iako je srebro kao metal osetljivije od zlata, mekše i lakše se ošteti, bavimo se i popravkom srebra. Potrudićemo se da vaš dragi komad nakita vratimo u pređašnje stanje ili vam damo sugestiju ukoliko želite da ga preradite i napravite nešto novo.

Takodje moguće je i prosirenje prstena uz dodavanje parčeta srebra ili skracenje prstena uz izbacivanje parčeta.

zlatarski sto.png
Zlatne burme.jpg
Zlatne burme.jpg
Zlatne burme.jpg
Burme u kombinaciji 2 boje zlata.jpg

ČESTA PITANJA

1. Popravka nakita cena ?

Cena popravke vašeg komada nakita zavisi od složenosti same popravke i vrednosti komada koji popravljamo. Cene popravki srebrnog nakiita se kreću od 400 rsd za popravke kao što su podešavanja, dotezanja,.. cene popravke zlatnog nakita kao što su dotezanja, podešavanja se kreću od 500 rsd pa na više.

2. Popravka Pandora nakita ?

Ukoliko imate Pandora nakit koji je pukao, potamneo,... donesite ga kod nas kako bi kolege pogledale i zajedno u dogovoru sa vama našli rešenje i popravili.

3. Da li popravljate bižuteriju ?

Na žalost bavimo se popravkom samo nakita od zlata i srebra. Bižuterija sadrži druge metale i nemetale i velika je verovatnoća da će se istopiti na visokim temperaturama koje su namenjene za zlato i srebro.

4. Imam bisere i želela bih da ih prenižem na drugu svilu?

Bavimo se nizanjem bisera, imajte u vidu da ukoliko biseri nisu prirodni i vredniji to može biti malo veća investicija. Cena nizanja bisera se kreće od 2000 rsd pa na više zavisno od složenosti postupka.

bottom of page