top of page

MINĐUŠE

VELIKI IZBOR ZLATNIH I SREBRNIH

Zlatne minđuše su uvek bile vrlo popularne i privlačne. Njihova topla boja i, s obzirom na njihov dizajn, ovi komadi nakita mogu istaći vaše najbolje osobine i upotpuniti vaš izgled na savršen način.

Osim toga, raznovrsnost stilova, oblika i dizajna omogućava vam da odaberete savršen par zlatnih minđuša koji će vam dobro stajati, pružiti vašem izgledu željeni utisak i poboljšati vaš ukupni stil.

Ne ustručavajte se da podelite svoje omiljene stilove zlatnih minđuša sa nama.

visece mindjuse od zlata

VISEĆE MINĐUŠE

Učinite svoj izgled upečatljivijim i istaknutim iz mase uz par visećih zlatnih minđuša. One izgledaju vrlo razigrano, ženstveno i prikladno za bilo kakav događaj i situaciju. Možete ih nositi uz eleganciju ili opuštenost, u zavisnosti od vašeg raspoloženja i prilike.

Možete dodati par modernih i trendi visećih zlatnih minđuša koje se uklapaju uz vaš moderan stil. Ovakav tip minđuša odličan je za kancelariju, putovanja ili šoping. One su prilično svestrane i prilagodljive, stoga nemate o čemu da brinete.

Tu spadaju: alke mindjuse, biser minđuše, visece mindjuse

2-VideoCapture_20240206-094033.jpg

MINĐUŠE ALKE

alke od zlata i srebrne alke

Moda je sve o izražavanju sebe i ne postoji pravilan ili pogrešan način da nosite svoje zlatne alke. Ipak, sastavili smo nekoliko predloga koji bi vas mogli inspirisati:

Zlatne alkice

Obucite ih elegantno: Upotpunite glamuroznu večernju kombinaciju sa zlatnim alkicama. Alke od zlata će dodatno obasjati vaš izgled !

Srebrne alke

Opušteni stil: Ne ustručavajte se da nosite srebrne alkice uz ležerne, svakodnevne outfite. One dodaju dozu sofisticiranosti čak i najjednostavnijim izgledima.

Rose gold mindjuse

Mešanje i slaganje: Pokažite svoju kreativnu stranu kombinovanjem rose gold minđuša sa drugim minđušama u vašoj kolekciji. Kreirajte jedinstvenu kombinaciju minđuša koja je zaista vaša.

cene zlatnih mindjusa: od 10.000 RSD

cene srebrnih mindjusa: od 1800 RSD

visece mindjuse od belog zlata

Minđuše belo zlato

Belo zlato je vanvremensko i odličan materijal za nakit, što ga čini vrlo popularnim izborom za ljude koji razmišljaju o kupovini nakita. Sve naše mindjuse belo zlato pažljivo su dizajnirane kako bismo se pobrinuli da su vrhunskog kvaliteta. 

ancor to minđuše od belog zlata

MINĐUŠE ŽUTO ZLATO

mindjuse zuto zlato za odrasle i decu

Ovo su faktori koje treba uzeti u obzir prilikom odabira zlatnih minđuša za svakodnevnu upotrebu. Ukratko:

1. Udoban dizajn: Prioritet su lagani i dobro izbalansirani dizajni kako bi se osigurala udobnost tokom produženog nošenja.

2. Jednostavan i bezvremeni stil: Izaberite klasične dizajne koji lako mogu upotpuniti različite odevne kombinacije i prigode, izbegavajući previše ukrasne ili upadljive stilove.

3. Izdržljivost: Odaberite dobro izrađene minđuše od čvrstih materijala koji mogu podneti svakodnevno nošenje. Razmotrite otpornost na vodu ili jednostavno održavanje.

4. Sigurno zatvaranje: Potražite pouzdane zatvarače poput leptirastih, šraf-zatvarača ili klipsa kako biste sprečili slučajan gubitak.

5. Laka održavanje: Odaberite mindjuse koje zahtevaju minimalno održavanje, posebno ako preferirate manje komplikovane dizajne.

6. Dragi kamen: Ako minđuše imaju drago kamenje, osigurajte da su sigurno postavljeni kako biste izbegli zapinjanje za odeću ili kosu tokom svakodnevnih aktivnosti.

zlatne minđuše alke

TIPOVI MINĐUŠA I ZAKOPČAVANJA

LEPTIRIĆ

Takođe poznati kao leđa na pritisak, se najčešće koriste za povoljne i lagane minđuše. Ovaj tip zatvarača za minđuše klizi na pravu šipku i drži minđušu na mestu pomoću trenja.

 

Zarezi na šipki pomažu da se zadnji deo minđuša čvrsto drži. Međutim, ako se zatvarač nije pravilno postavio ili je malo nagnut, može se zaglaviti na šipki i teško ga je ukloniti. Nošenje je jednostavno ako čvrsto držite zadnje delove i gurnete ih na šipku primenjujući odgovarajuću silu.

 

Leptirići su pogodni za upotrebu i relativno manji po veličini, pa su savršeni za one sa malim ušnim resicama.​Međutim, pritisni zatvarači imaju tendenciju da se labave sa čestom upotrebom i postoji rizik od sklizanja minđuša.

KLIPSA

Zakopčavanje na klipsu je jedan od najpopularnijih zatvarača koji se koriste za alke minđuše i minđuše koje vise.

 

Ovi zatvarači imaju zarez na šipki koja je blago savijena kako bi se pričvrstila za metalnu bravu. Oblik brave može varirati u zavisnosti od ukupnog dizajna minđuše, ali uglavnom može biti U-oblika ili oblika petlje, sa kratkom šipkom koja savršeno ulazi u petlju.

 

Prelistajte našu prelepu kolekciju minđuša u obliku kruga i minđuša koje vise i odaberite par koji vam se dopada.

RUSKA KOPČA

Ovaj zatvarač ima oblik male kuke. Kuka može biti umetnuta u uvo bez pozadine, ili je može držati mala petlja.

 

Kuka leži iza uva i imitira konturu resice, čime se postiže sofisticiran i delikatan izgled. Kuka sa bravom ima malu petlju pri dnu minđuše koja pomaže da minđuša ostane na mestu. Ovaj tip zatvarača često se koristi u poslovnom stilu i svakodnevnom nakitu.

mindjuse na polugu

POLUGA KOPČA

Poluga zatvarači predstavljaju najsigurniju opciju za minđuše koje vise.

 

Zatvarač ima kukicu koja ulazi u resicu uva i mehanički se zatvara uz pomoć metalne kopče koja sprečava da minđuše ispadnu. Ovi zatvarači za minđuše dolaze u različitim veličinama i tipovima, sastoje se od šarke na šipki i metalne kopče. Ovaj tip zatvarača za minđuše je jednostavan za podešavanje i stavljanje ili skidanje. Šta je najbolje kod njih? Osim što pružaju siguran zatvarač, prirodno daju elegantan izgled minđušama koje vise i ponekad su ukrašeni sjajnim dijamantskim detaljima.

Paper Triangles

DEČIJE ZLATNE MINĐUŠE

Decije mindjuse su najčešće biran poklon za decu i bebe. U ponudi imamo veliki broj modela sa dečijim motivima. Pored dečijih motiva u ponudi imamo i neutralne motive koje je moguće nositi i kasnije, ne samo u dečijem periodu.

Minđuše za devojčice mogu biti u obliku leptirića, zvezdica, višnjica,.. Ukoliko niste sigurni ili imate ideju oblika minđuše možete nas kontaktirati i konsultovati kako bi eventualno izradili.

Pri odabirnu mindjuse za devojcice bitno je da imate u vidu i veličinu minđuše kao i kopčanje. Dok su modeli sa ruskom kopčom praktičniji za decu od 5+ godina postoje modeli koji su pogodniji za nošenje za mlađu decu.

Decije zlatne mindjuse možete pogledati kod nas u radnji ili poslati nam upit na whatsapp ili društvene mreže radi provere trenutnog stanja i aktuelnih modela.

Zlatne mindjuse za decu možemo izraditi u boji zlata po želji, boja zlata ne utiče na cenu minđuša.

Narukvica sa plocicom
mindjuse alke jednostavne
mindjuse alke od zutog zlata
zuto zlato alke mindjuse

ČESTA PITANJA

  1. Da li držite srebrne mindjuse i guess mindjuse ?

Imamo veliki izbor srebrnih minđuša i njihova cena je već od 500rsd pa na više. Možete nas kontaktirati putem whatsappa ili društvenih mreža kako bi Vam poslali slike trenutne ponude. Što se tiče guess minđuše, nemamo ih. Naša radnja drži samo zlato i srebro jer su to materijali koje je moguće popraviti, preraditi u slučaju kvara, što sa guess minđušama nije moguće.

2. Da li izrađujete mindjuse sa biserom, i da li imate neke kvalitetnije bisere ?

Možemo izraditi minđuše sa biserom, takođe pored sintetičkih bisera u ponudi imamo i slatkovodne gajene bisere.

3.  Mindjuse za bebe zlato ili srebro

Zlato se pokazalo kao bolji metal jer ima manje potencijalnih alergenata nego srebro. Posle hirurškog čelika zlato je najčešći odabir za decu.

4. U kojim sve dimenzijama imate mindjuse alke ?

U srebru ih imamo u svim dimenzijama, u zlatu od 3mm pa na više. Radi preciznosti i aktuelne ponude možete nas kontaktirati preko društvenih mreža ili whatsappa.

bottom of page