top of page

OPŠTI USLOVI

Sadržaj Internet stranice zlatarasin.net je vlasništvo SZR SiN, sa sedištem na adresi Ščerbinova 6, 11030 Beograd. Korišćenjem Internet stranice zlatarasin.net, korisnici prihvataju objavljene opšte uslove poslovanja. SZR SiN i korisnici se obavezuju na međusobne obaveze pri kupovini putem Internet prodavnice zlatara.net.

Opšti uslovi prodaje su sastavljeni u skladu sa zakonima Republike Srbije.

SZR SiN zadržava pravo izmene opštih uslova na Internet stranici zlatara.net u bilo kom trenutku i bez prethodnog obaveštenja. Sve promene opštih uslova su obavezujuće za korisnike.

Zaštita privatnosti korisnika

"U ime SZR SiN obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora, uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni SZR SiN odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti."

Povraćaj sredstava

"U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio preko računa, delimično ili u celosti, bez obzira na razlog vraćanja, SZR SiN je u obavezi da povraćaj vrši isključivo gotovinski uz prethodno zakazan termin u prodajnom objektu SZR SiN ili uplatom na račun.

Ograničenje odgovornosti

SZR SiN ne preuzima odgovornost za moguće posledice prilikom upotrebe Internet stranice zlatarasin.net i njenog sadržaja. SZR SiN zadržava pravo izmene sadržaja na Internet stranici bez prethodnog obaveštenja i ne preuzima odgovornost od mogućih posledica tih promena. SZR SiN će nastojati prikazati najtačnije i najažurnije informacije, ali ne isključuje moguće greške na stranici zlatarasin.net s obzirom na cene, rokove isporuke, opise proizvoda i druge informacije, i za to ne preuzima nikakvu odgovornost.

Ograničeno pravo upotrebe

Posetioci Internet stranice zlatarasin.net sadržaj koriste isključivo u lične i nekomercijalne svrhe. Sadržaj je autorski zaštićen. Bilo kakva druga vrsta upotrebe, kopiranje, objava ili distribucija Internet sadržaja ili njegovog dela bez dozvole SZR SiN je zabranjena.

Registracija korisnika

U Internet prodavnici zlatarasin.net možete se jednostavno prijaviti kao registrovani korisnik. Sadržaj Internet prodavnice je dostupan i anonimnim ne registrovanim korisnicima (gostima). Registrovani korisnik u postupku registracije popunjava tražene podatke. Svaki registrovani korisnik dobija svoje korisničko ime i lozinku koja je tajna. Korisnik mora biti svestan da svojim korisničkim imenom i lozinkom može raspolagati isključivo sam, odnosno osoba koju je ovlastio. Svaki korisnik je lično odgovoran za sadržaj koji unosi na stranicu zlatarasin.net. Krajnji potrošač u Internet prodavnici zlatarasin.net je isključivo registrovani korisnik ili neregistrovani korisnik (gost), koji kupuje proizvode za lične potrebe. U Internet prodavnici zlatarasin.net kupac je isključivo fizička osoba.

Zaštita privatnosti

Podaci koje korisnik unosi putem obrazaca na stranici zlatarasin.net ili na drugi način (putem e-maila, telefonom itd.) su poverljivi i štite se u skladu sa zakonskim odredbama. Lični podaci će biti upotrebljeni samo za namene za koje je korisnik dao svoju saglasnost. Za zaštitu ličnih podataka je odgovoran i sam korisnik, obezbeđujući svoje korisničko ime i lozinku.

Osnovni podaci o firmi

Naziv: Samostalna zlatarska radnja SiN

Adresa: Ščerbinova 6

SKRAĆENI NAZIV:  SZR SiN

PIB: 103395340

Matični broj: 56517685

Broj poslovnog računa:

Banca Intesa: 160-117172-88

e-mail: zlatarasin@gmail.com

bottom of page