top of page

BUŠENJE UŠIJU

Toys

BUŠENJE UŠIJU DECI

busenje usiju bebama, busenje usiju deci

Dobrodošli na našu web stranicu posvećenu nežnom bušenju ušiju za bebe i decu! U našoj radnji, posvećeni smo pružanju bezbolnog i sigurnog iskustva za najmlađe članove vaše porodice. Sa ponosom ističemo da smo broj 1 izbor kada je reč o bezbolnom bušenju ušiju.

busenje usiju deci.png
busenje usiju.png

BUŠENJE UŠIJU ZA ODRASLE

cena bušenja ušiju, mindjuse za busenje usiju

Kod nas se uši buše sigurno i brzo, koristeći profesionalni pištolj. Garantujemo minđuše od hirurškog čelika za maksimalnu sigurnost i udobnost. Osvježite svoj izgled s našim stručnim timom – zakazivanje je jednostavno!

BUŠENJE NOSA

busenje usiju bebama, busenje usiju deci

 Pružamo bezbolno iskustvo za sve uzraste, koristeći visokokvalitetne materijale. Naš tim stručnjaka koristi najmoderniju tehnologiju kako bismo osigurali preciznost i udobnost. Bušenje nosa obavljamo pažljivo i efikasno, prilagođavajući se vašim željama i obliku nosa. Osvežite svoj stil s našim sigurnim i stručnim pristupom – rezervišite svoj termin danas!

pirsing nos.png
busenje heliksa

BUŠENJE HRSKAVICE (HELIXA)

pirsing, busenje usiju odrzavanje

Pružamo sigurno i precizno iskustvo koje naglašava vašu individualnost. Naš tim iskusnih stručnjaka koristi specijalne aparatiće umesto pištolja, posebno prilagođene za bušenje ušiju kod beba i dece. Ovi aparati omogućavaju nežan pristup, minimalizujući nelagodnost. Uz bušenje heliksa, stvaramo jedinstvene izraze i stilove. Osvježite svoj izgled uz našu stručnost - rezervišite svoj termin već danas!

KONTAKTIRAJTE NAS

Ščerbinova 6 (Kod škole Josif Pančić)

Banovo brdo - Čukarica

11030 Beograd

011-3542-524

063-374-776

Hvala što ste nas kontaktirali !

  • Facebook
  • Instagram
Zlatne burme.jpg
Zlatne burme.jpg
Zlatne burme.jpg
Burme u kombinaciji 2 boje zlata.jpg

ČESTA PITANJA

1. Busenje usiju odrzavanje ?

Nakon stavljanja minđuša, minše svaki dan vrtite u krug svaki dan. Svaki 3-4 dan koristite hidrogen, alkohol ili oktanisept kako bi ste očistili regiju gde stoji minđuša. Posle mesec dana minđušu možete zameniti i nositi neke druge. Naša preporuka je da ne koristite bižuteriju zbog visoke koncentracije alergena.

2. Busenje usiju zlatara ili pirsing studio ?

Sam proces bušenja ušiju u zlatari se razlikuje od busenja u pirsing studiju. U zlatari SiN bušimo uši pištoljem gde je bušenje direktno minđušom koja ima iglicu na kraju. U pirsing studiju uši buše iglom i nakon toga stavljaju minđuše.

3. Cena busenja usiju ?

Cena bušenja ušiju zavisi od vrste bušenja i regije. Cena bušenja resice (donjeg dela uveta) je 700 rsd po rupici. Dok cena bušenja za decu specijalnim sistemom može biti i do 4000rsd.

4. Cena pirsinga, cena mindjuša za bušenje

U cenu bušenja su uračunate i minđuše za bušenje. Ukoliko želite da kupite samo minšuše za bušenje cena je ista kao i cena bušenja.

bottom of page