top of page

NARUKVICE NA KONCU

PODESIVE I RAZNOVRSNE BOJE

Končić se izrađuje u standardnoj veličini za decu ili odrasle. Svaka narukvica je sačinjena od dva čvora koja se po potrebi pomeraju (zatežu ili popuštaju)

Pored standardne crvene u ponudi imamo i razne nijanse plave, roze, zelene boje kao i neutralne crne, sive, bež tako da možete kombinovati sa drugim komadima nakita, garderobe.

boje konca

ZLATNE PODESIVE NARUKVICE
ZA ODRASLE

POGODNE ZA NOŠENJE U VODI

Konac je izrađen od 100% pamuka i prevučen je slojem voska, tako da su narukvice pogodne za nošenje u moru, bazenu, ili nošenje duže vreme u vodi. Treba imati u vidu da bazeni koji su puni hlora mogu uticati na srebrne priveske. Srebro je osetljiv metal i reaguje sa hemikalijama tako da bi bilo potrebno narukvice poštedeti kupanja u bazenu. Ako se to desi mi smo tu za vas kao i radionica da svaku narukvicu obnovimo i vratimo u savršeno stanje.

Waves
Pop it Fidget Toys

Dečije podesive zlatne narukvice

IZRADA PO VAŠOJ ŽELJI

Pored standardne ponude možemo izraditi i model po vašoj želji, skici, slici,... Potrebno je da nas kontaktirate na mail ili preko društvenih mreža. 

IZRADA NARUKVICA PO ŽELJI_edited.jpg

SREBRNE PODESIVE NARUKVICE ZA ODRASLE

Nursery Plants

UTICAJ NA PRIRODU

Naša kolekcija, napravljena od 100% pamuka, ne samo da pruža vrhunsku mekoću i udobnost, već takođe odražava našu posvećenost očuvanju okoline. Ponosno ističemo da smo odabrali materijale koji ne štete našoj planeti, jer verujemo da moda ne bi trebala imati visoku ekološku cenu.

Xylophone

Dečije podesive srebrne narukvice

bottom of page