top of page
prsten 1.png

VERENIČKO PRSTENJE

Verenički prsten O-La-La
Infinity Verenički prsten
24-VideoCapture_20231206-094414.jpg
22-VideoCapture_20231206-094916.jpg
Verenički prsten La-Cherie

PERSONALIZACIJA I MATERIJAL

Važno da svaki detalj bude savršen, zato nudimo prstenje u boji zlata po vašoj želji, bilo da se radi o žutom, belom ili roze zlatu. Svaki verenicki prsten je izrađen sa velikom pažnjom kako bi se osigurala njegova čvrstina i kvalitet. Verenicko prstenje belo zlato je čest izbor zbog same čvrstine i boje zlata koja se lako kombinuje sa ostalim nakitom.

RAZNOVRSNOST MODELA

Naša kolekcija obuhvata širok spektar dizajna, od klasičnih do modernih. Bilo da je u pitanju klasican verenicki prsten ili neki od ukrašenijih modela sigurni smo da ćete se pronaći u našoj kolekciji.

Verenički prsten Greta
Verenički prsten Magdalena
2-VideoCapture_20231206-102204.jpg
7-VideoCapture_20231206-101352.jpg
5-VideoCapture_20231206-101902.jpg
Verenički prsten Ema

VERENIČKI PRSTEN CENA I DIZAJN

Kada je u pitanju cena verenickog prstenja ona zavisi najpre od strukture i masivnosti celog prstena.

 

Kada birate verenički prsten bitno je da obratite pažnju na debljinu šine (donjeg dela prstena) jer ona direktno utiče na kvalitet prstena. Ona je prva na udaru pri bilo kakvom trenju ili hvatanju (kvaki, šipki, tvrdih predmeta) pa je bitno da ne bude pretanka. Bilo da je u pitanju zlatni verenicki prsten, verenicki prsten roze zlato ili belo zlato isto važi.

 

Sledeće na šta je potrebno obratiti pažnju je glava prstena odnosno mesto gde centralni kamen stoji. Bitno je da kamen bude lepo zaštićen i da ukoliko tražite prsten koji je praktičniji za svakodnevno nošenje da ta glava bude spuštenija u nivou prstena što je više moguće kako se prsten ne bi kačio za garderobu i predmete sa strane.

Struktura prstena.png

PRILAGODLJIVOST I VELIKI IZBOR

Svaki naš prsten je izrađen po meri, što znači da možemo prilagoditi veličinu prstena vašim potrebama. Kada je u pitanju veličina jako je bitno da ona bude pravilno izmerena zlatarskim alatima i merama kako bi prsten savršeno odgovarao.

prsten 1.jpg

NAJPRODAVANIJI MODELI

EKSKLUZIVA

PRSTENJE SA DIJAMANTIMA

Engraved Bracelet

POSTPRODAJNA PODRŠKA

Znamo da je izbor vereničkog prstena samo prvi korak u vašem zajedničkom životu. Zato smo tu za vas i nakon samog čina veridbe. Ako veličina prstena ne odgovara, nudimo mogućnost regulisanja veličine kako biste uživali u savršenom pristajanju. Uz regulisanje u cenu ulazi i poliranje, pranje, rodiniranje i finalna obrada prstena.

Akcija vereničkog prstenja
Akcija vereničkog prstenja
1000027784-01.jpg

ČESTA PITANJA

1. Da li mogu da izaberem boju zlata za verenički prsten?

Da, nudimo mogućnost izbora boje zlata za vaš verenički prsten. Verenicki prsten radimo od žutog, belog i roze zlata.

Tema: prstenje verenicko, prsten belo zlato

2. Na koju ruku ide verenicki prsten

Ne postoji pravilo kada je u pitanju nošenje vereničkog prstena, verenicki prsten belo zlato se može nositi i na levoj i na desnoj ruci. Neke dame preferiraju da kada dođe vreme za burmu prebace verenički prsten na levu ruku.

 3. Da li imate gotove modele ili je sve po meri?

Imamo širok izbor gotovih modela, ali takođe nudimo i mogućnost izrade prstena po meri i prema vašim željama. Verenicki prsten dijamant je takodje jedna od opcija koju možemo izraditi.